portretmakers_logo

Een dagje Portretmakers…

Portretmakers is nu bijna 4 maanden in de lucht en wij zijn superblij hoe onze Portretmakkers ons aanmoedigen en helpen. Ben je benieuwd wat er gebeurt op een dag van Portretmakers? Lees dan verder!

Avans studenten

Vanaf 27 april ontwerpen 7 topstudenten van hogeschool Avans voor Portretmakers een merkactivatieconcept. Ze houden wekelijks brainstormsessies en doen trendonderzoek. Daarnaast overleggen wij ook met de studenten over de visie, de missie en de doelgroep van Portretmakers. We zijn nu vier weken bezig met de studenten en wat is het leuk om met ze samen te werken! En blijkbaar vinden zij dat ook… ‘’Het is de leukste opdracht die ik dit schooljaar heb gehad’’, werd vandaag gezegd door een van de studenten.

De Sports & Vitality Podcast

De opnames van deze podcast zijn in volle gang. Dit is een podcast die de Sports & Vitality Hub opneemt in de Portretmakers studio. Vandaag met Karin Bijsterveld.

Editor Lotte

Onze editor Lotte was vandaag ook aanwezig op kantoor. “Even een andere omgeving en het is bij jullie altijd erg gezellig”, zei ze gister tegen Annicka toen ze vroeg of ze hier kon komen werken. Lotte is op dit moment verschillende projecten aan het monteren. Van de instructievideo’s van Ultimate Instability tot de portretten die zijn opgenomen afgelopen week.

Ben jij nou opzoek naar een studio voor je eigen Podcast, Webinar of Instructievideo? Of zou je graag een portret van jezelf of iemand anders willen? Neem dan contact met ons op via 06-3009 3582 of info@portretmakers.nl.