Een grote wens komt uit…

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget] Opeens besef ik… ‘een grote wens komt uit’. Zo’n vier jaar geleden liep ik sinds hele lange tijd weer eens een collegezaal binnen. Een rondleiding van een oud-docent bracht me daar. Op mijn oude Avans Hogeschool waar zoveel leuke herinneringen liggen. “Hier zou ik wel eens wat willen vertellen voor een groep studenten”, […]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
Opeens besef ik… ‘een grote wens komt uit’.

Zo’n vier jaar geleden liep ik sinds hele lange tijd weer eens een collegezaal binnen. Een rondleiding van een oud-docent bracht me daar. Op mijn oude Avans Hogeschool waar zoveel leuke herinneringen liggen.

“Hier zou ik wel eens wat willen vertellen voor een groep studenten”, bedacht ik me. Docent worden was toen helaas niet mogelijk. En vandaag was het ineens toch zover. Voor een groep studenten mocht ik vertellen wat we met Portretmakers doen. Vol aandacht luisterden ze naar het verhaal. En ik stond vol aandacht voor die collegezaal te genieten. Ik vertelde over de missie van Portretmakers en onze vragen en uitdagingen. Nu gaan deze studenten aan de slag met een concurrentieanalyse. Een win-win waar ik zeer gelukkig van word!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]