Instructievideo’s voor Ultimate Instability

Nu zoveel mensen vanuit huis werken en live trainingen niet meer mogelijk zijn wordt druk gezocht naar alternatieven. Bij Portretmakers hebben we hier een oplossing voor. Neem jouw trainingen en instructies op met behulp van video. Met een groot greenscreen, een live-coach en editor helpen we jou om prachtige online content te creëren.

Zoals de mannen van Ultimate Instability nu doen. Ultimate Instability is een opleidingsinstituut voor sportcoaches, fysiotherapeuten en personal trainers op het gebied van dynamische stabiliteit. Hun verfrissende kijk op beweging draagt bij aan een revolutie in de sportwereld. De AquabagAquaball en het Hydrovest helpen je persoonlijke bewegingsgrenzen te verkennen door de onvoorspelbare kracht van het bewegende water.

Met ondersteuning en facilitering van Portretmakers worden instructievideo’s gemaakt. Deze zijn onderdeel van hun uitgebreide e-learning programma.

Videoportret uitgelegd

Videoportret uitgelegd

Regelmatig krijgen wij de vraag wat een videoportret precies is en hoe we hiermee aan de slag gaan bij Portretmakers. We leggen het graag uit!

Een videoportret is een kwalitatief diepte-interview waarbij we aan de hand van foto’s en video’s iemand zijn levensverhaal bespreken.

Lees meer