Studenten Avans onderzoeken positionering Portretmakers

Wát was dit waardevol zeg. Twee studentengroepen van Avans University of Applied Sciences zijn de afgelopen 8 weken bezig geweest met een onderzoek naar het positioneren van Portretmakers.

Er zijn treffende conclusies en aanbevelingen uitgekomen:

Aanbeveling 1: Portretmakers mag beter communiceren wat een videoportret precies inhoudt. Zodat de klant in één oogopslag weet wat het product inhoudt.

Aanbeveling 2: Sommige respondenten gaven dat er vaak sprake is van cameravrees. Onze ervaring is dat onze klanten na 5 minuten met ons in gesprek te zijn de camera’s zijn vergeten… Klanten hebben dus enige coaching of vertrouwen nodig.

Aanbeveling 3: Geef klanten meer opties. Op dit moment bieden we slechts één product aan. Een videoportret in interview vorm van vaak enkele uren waarin de gehele biografie aan bod komt.

Mocht iemand een suggestie hebben, horen wij dat graag!

Videoportret uitgelegd

Videoportret uitgelegd

Regelmatig krijgen wij de vraag wat een videoportret precies is en hoe we hiermee aan de slag gaan bij Portretmakers. We leggen het graag uit!

Een videoportret is een kwalitatief diepte-interview waarbij we aan de hand van foto’s en video’s iemand zijn levensverhaal bespreken.

Lees meer