Van Afghanistan-veteraan naar eigenaar van Portretmakers

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget] Van Afghanistan-veteraan naar eigenaar van Portretmakers. Wat een eer om dagvoorzitter/spreker te mogen zijn voor de veteranen van Etten-Leur. Geschreven door Dennie. Ik sprak over mijn missie: zoveel mogelijk mensen faciliteren hun (levens)verhaal vast te leggen in een kwalitatief diepte-interview in onze Portretmakers TV studio. In 2006 was ik als jong broekie zelf ook […]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Van Afghanistan-veteraan naar eigenaar van .
Wat een eer om dagvoorzitter/spreker te mogen zijn voor de veteranen van Etten-Leur.

Geschreven door Dennie.

Ik sprak over mijn missie: zoveel mogelijk mensen faciliteren hun (levens)verhaal vast te leggen in een kwalitatief diepte-interview in onze Portretmakers TV studio. In 2006 was ik als jong broekie zelf ook op missie in Afghanistan en nu heb ik samen met Eelco Horvers het bedrijf Portretmakers.

Veel van onze klanten zijn jong, hebben nog maar kort te leven… Vrienden of familie huren ons dan in… Dit als nagedachtenis voor hun kinderen zodat ze beter begrijpen wie papa of mama was en misschien antwoorden krijgen die je normaal moet missen. Ik kan het weten hoe het is – om een vader – te moeten missen. Maar soms ook de veteraan die het volledige verhaal over de oorlog eens wil delen zodat kinderen en kleinkinderen dit terug kunnen kijken.

Daarnaast maak ik vanuit onze studio met veel plezier de Samen Sterker Podcast voor het Ministerie van Defensie over (nieuw)leiderschap en verandering.

Met trots sprak ik als Afghanistan-veteraan deze veteranen in Etten-Leur toe over mijn eigen reis van veteraan naar ondernemer en podcast/Portretmaker. Ook zijn we in het 2e gedeelte van het programma gaan kijken hoe de Etten-Leurse veteraan toekomstige veteranendagen het liefst ziet!

Dank burgermeester Miranda de Vries voor de opening van deze dag en dank voor de organisatie Berry Broeders en Eelco Scheeres.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]