Debby Vermeulen

Met trots maakten wij een videoportret van Debby Vermeulen, een moedige vrouw die ondanks haar ziekte vol levenslust en kracht was.

Debby, vierendertig jaar oud, woonde in Gilze met haar vriend, twee dochtertjes, een hond en een kat. Samen hebben we de bijzondere momenten van haar leven vastgelegd, met behulp van een op maat gemaakt script.

Zes jaar geleden werd bij Debby een knobbeltje ontdekt, en na een amputatie begon ze aan haar borstherstelproces. In 2020 werden helaas uitzaaiingen geconstateerd, waarmee ze moest leren leven. Ondanks de uitdagingen en tegenslagen die ze tegenkwam, bleef Debby optimistisch en vastberaden.

Het videoportret bij Portretmakers heeft Debby de mogelijkheid gegeven om haar verhaal te delen.

Helaas overleed ze in juni 2022 op slechts 34-jarige leeftijd, waardoor haar man achterbleef met hun twee dochters. Het videoportret is nu een tastbare herinnering geworden aan de mooie momenten en de onvergetelijke persoonlijkheid van Debby.

We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om dit videoportret voor Debby te maken en haar verhaal te vereeuwigen. Haar moed en veerkracht zullen altijd in onze gedachten blijven voortleven.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

* Belangrijk: Dit fragment is met toestemming van de familie geplaatst. Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer