Nickey de Haan

 

Een videoportret met als verrassing een liveoptreden van je eigen zus … Dat had ze niet verwacht.

Nicky is gelukkig nog steeds onder ons, ondanks haar ziekte!

Vandaag willen we je meenemen op een bijzondere reis. Een reis door het leven van een vrouw die het leven met beide handen aangrijpt. Haar verhaal is er een van passie, kracht, liefde en een ongeëvenaarde positiviteit. Een verhaal dat je niet wilt missen. (Kijk een deel van het videoportret van ruim 2 uur.)

 

De Oorsprong

Geboren in een liefdevol gezin, waar de familie-motto “NIETS MOET, ALLES MAG” hoog in het vaandel staat, groeide zij op met de warme ondersteuning van haar ouders en zus. Ze werd omschreven als een “lief, vrolijk ding” en een echte doorzetter. Sportief, begaan met anderen, en altijd de ‘Minimi van Lillian’.

Met haar jeugdvriendinnen deelde ze avonturen, kattenkwaad, en bijzondere vakanties zoals wintersportvakanties vol warme chocolademelk, zon en gezelligheid.

Onderwijs en Werk

Haar academische weg leidde haar naar Sociologie, waar ze haar intelligentie en inzicht in de mensheid ontwikkelde. Bijbaantjes in de horeca en thuiszorg boden haar een blik in de diversiteit van het leven. Muziek, specifiek vakantiemuziek, kreeg een speciale plek in haar hart.

 

Liefde en Familie

De liefde bloeide op toen zij haar partner ontmoette tijdens het zomerwerk. Het begon met een film kijken, en het groeide uit tot een relatie waarin ze elkaar stimuleerden, liefhadden en respecteerden. Samen verwelkomden ze hun zoons in hun leven, een nieuw hoofdstuk vol geluk en uitdagingen.

 

Wie is zij Vandaag?

Haar leven vandaag de dag is een testament van haar karakter. Ze is een liefhebbende moeder, echtgenote, vriendin en een ongelooflijke persoonlijkheid. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die de moed, de liefde en de positiviteit in het leven wil vinden, zelfs tegen de moeilijkste uitdagingen in.

 

Haar verhaal is niet alleen een verhaal over haar, maar ook over de mensen die haar leven hebben verrijkt: haar gezin, haar vrienden en iedereen die haar heeft gekend.

Bekijk een deel van het videoportret en laat je raken door dit ontroerende verhaal van een vrouw wiens licht de schaduwen overwint. Haar verhaal is ons verhaal, een verhaal van menselijkheid, moed en compassie. Een verhaal dat je in je hart zult sluiten.

Nicky, is nog steeds onder ons!

Als je op zoek bent naar een videomaker om een persoonlijk afscheid of een buitengewoon afscheid te creëren, dan kan een videoportret van Portretmakers een waardevolle herinnering zijn.

Bij Portretmakers, waar we jouw videoportret naar een nieuw hoogtepunt tillen!

We voegen een vleugje magie toe met verrassingen, een heerlijk drankje, een inspirerende toespraak van een BN-er en zelfs een optreden van een artiest of geliefd familielid. Foto’s, video’s en muziek, het betoverende moment van opname, onze tv-show vangt de essentie van jouw leven. En in het middelpunt sta jij, krachtig in beeld gebracht, samen met je geliefde zoals ze werkelijk zijn.

Onze passie en toewijding worden voelbaar in elk frame. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten, want bij Portretmakers gaan we voor niets minder dan een onvergetelijk en betekenisvol momenten. Jij krachtig in beeld. Jij zoals je bent.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

* Belangrijk: Dit betreft slechts een fragment van het ruim 2,5 uur durende videoportret en is met toestemming van de familie geplaatst. Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer