Wim Beukers met Moeder (oma)

 

Een Tijdloze Reis door Liefde, Verlies en Familiebanden
Een Ontmoeting die Liefde Ontvlamde

In de warm verlichte woonkamer van een gezellig huis verzamelt zich een bijzondere familie om herinneringen op te halen en levenslessen te delen. Een emotionele reis door de tijd begint, waarbij iedereen de kans krijgt om zijn hart te openen en de waardevolle momenten van het verleden te herbeleven, vastgelegd in prachtige videoportretten.

 

Een Dierbaar Moment van Troost

De klok tikt langzaam weg terwijl er vragen worden gesteld. In de eerste dertig minuten duiken we diep in het verleden, voordat er kinderen waren in het gezin. Het verhaal begint met hun jeugd, waar ze vriendenkringen smeedden en hun paden elkaar kruisten. Was het liefde op het eerste gezicht? Wie nam het initiatief? En hoe gingen ze om met de uitdagingen die het leven hen bood?

 

Het Verdriet dat Verbindt

Dan verschuift de focus naar een bijzonder moment in het leven van het gezin: de komst van een dierbaar persoon, vastgelegd in een ontroerende portretvideo. Een betoverende herinnering die nooit vervaagt, en die allen diep heeft geraakt. Hoe hebben ze elkaar in deze tijd getroost? En waren ze in staat om van elkaars kracht te leren tijdens het verwerken van dit verlies?

 

Liefde, Toewijding en Overvloed

Verschillende familieleden delen hun eigen unieke perspectieven, vastgelegd door de getalenteerde videomakers, waardoor we een completer beeld krijgen van de liefde en toewijding die ouders aan hun kinderen hebben gegeven. Financiële middelen waren misschien niet overvloedig, maar de overvloed aan liefde en genegenheid compenseerde dat volledig.

 

Een Steunend Partnerschap

Een van hen vertelt over het ondernemerschap van een ouder, wat licht werpt op hoe de ander het leven in een groot gezin heeft ervaren. De steun van de ene ouder gaf ruimte om eigen dromen na te jagen, terwijl geloof een houvast bood in tijden van onzekerheid, allemaal prachtig in beeld gebracht door de verhalenmakers.

 

Een Prachtig Mosaïek van Familiebanden

Verschillende familieleden, elk met hun eigen unieke band met de ouders, geven ons een glimp van het prachtige mosaïek dat hun familiebanden vormt. Ze hebben allemaal bijgedragen aan het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving voor hun kinderen, vastgelegd in prachtige audio- en videobeelden.

 

Gedragen door Liefde

Met elke vraag en elk antwoord komen we dichter bij het begrijpen van het verhaal achter dit gezin. De liefde tussen de ouders vormt de onwrikbare basis van dit alles. Ze hebben het verlies, de vreugde en het verdriet samen gedragen, als gelijkwaardige partners, en dat zien we terug in de indrukwekkende portretvideo’s.

 

Een Wijsheid die Blijft

Terwijl de muziek van weleer zachtjes speelt op de achtergrond, is het tijd om te vragen naar de lessen die zijn geleerd in het leven. Wijsheid straalt uit hun ogen en hun glimlach weerspiegelt een leven vol liefde. “Koester de familiebanden,” fluisteren ze. “Ze zijn de kern van wie we zijn en zullen altijd de ankers zijn in tijden van storm.”

 

Een Tijdloos Verhaal

Met deze dierbare woorden nemen we afscheid van deze prachtige familiebijeenkomst. De levenslessen, liefde en verbondenheid die hier werden gedeeld, vastgelegd door de talentvolle audio- en videomakers, zullen nog vele generaties worden doorgegeven.

 

Een Herinnering om te Koesteren

En terwijl we de deur achter ons sluiten, nemen we een klein stukje van hun tijdloze verhaal met ons mee. Een verhaal dat ons eraan herinnert dat liefde, verlies en familiebanden de essentie zijn van wat het betekent om mens te zijn, vereeuwigd in prachtige portretvideo’s

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

 

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer