Tarieven

OVERZICHTELIJK IN BEELD

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs.

videoportret

Videoportret

Jouw eigen videoportret
vanaf € 995,-

Podcast

Podcast opnemen? Dat kan
al vanaf € 150,-

livestream

livestream

Livestream laten verzorgen
vanaf € 3.000,-

Waarom

Portretmakers?

Het is onze missie om een plek te creëren waar échte verhalen gedeeld kunnen worden. Kwetsbaarheid mag bestaan en karakters worden gezien. Het voelt als onze taak om bijzondere verhalen vast te leggen, zodat ze blijven bestaan.

Onze kernwaarden:

 

Aandacht.

Persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf, boodschap en product. Samen creëren we een authentieke en krachtige boodschap die opvalt.

Kwalitiet.

Impactvolle content gecreëerd door een team van topexperts in belichting, audio en camera’s. We streven naar uitmuntende kwaliteit.

Sociaal.

Met zorgvuldig geselecteerde portretmakers, creëren we videoportretten,  podcasts en  livestreams. Sociale competenties zijn essentieel voor ons team.

★★★★★

Laagdrempeligheid, kwaliteit en ontzorging van A tot Z. Bij Portretmakers gaan ze verder dan alleen podcastproductie. Meedenken over marketing, conceptverfijning en waardevol advies zijn hun kernpunten.

Willemijn van Dommelen

Eigenaar, Strategic HR Consultant, PRR-Consultancy

★★★★★

De podcast over mijn boek Next Level You werd opgenomen bij Portretmakers. Aan alle kleine details werd gedacht, super professioneel, warm team, de fijne gesprekscocon die ze creëren nodigt uit je verhaal openhartig te delen.

Roy Wenting

Incompany Trainer | Speaker | Transformation Coach | Yoga Teacher | Author 'Next Level You'

★★★★★

Het videoportret van mijn overleden vrouw Renske, gemaakt door Portretmakers, biedt troost en houvast te midden van pijn en verdriet. Het brengt Renske op indrukwekkende wijze terug. Het hele proces, inclusief het selecteren van foto’s, heeft een therapeutisch effect gehad. Dit waardevolle portret blijft mijn rouwverwerking ondersteunen en zal ook waardevol zijn voor ons dochtertje in de toekomst

Kristof Ramaekers

Crowdfund

jouw videoportret

Een videoportret is enorm waardevol horen wij van nabestaanden. Alles is gezegd horen wij van zowel de nabestaanden als de persoon die ongeneeslijk ziek is.

Om dit te maken zetten wij ons in met een team. We hebben gemiddeld 5 voorgesprekken met familie en vrienden, we bouwen een studio op in jouw huiskamer waar we de opname maken en uiteindelijk wordt het videoportret afgemonteerd tot een prachtig 2 tot 3 uur durend documenten, waarin alle levenslessen die lach die traan en mimiek worden vastgelegd.

Dit is een arbeidsintensief traject!

Daarom begrijpen wij dat niet iedereen dit zomaar kan betalen. Vandaar is er de mogelijkheid om je videoportret te crowdfunden. Zie hier de mogelijkheid om dit te doen.