Uitreiking van een cheque ter waarde van 4500 euro tijdens benefietdiner Portretmakers

Benefietdiner Portretmakers: Impactvolle Donaties en Hartverwarmende Dankbaarheid


Het benefietdiner van Portretmakers is een megasucces geworden! Samen hebben we €4.500 bijeengebracht, dankzij de donaties van alle geweldige mensen die hebben bijgedragen en genoten van een uitgebreid 7-gangendiner.

Speciale Dankbetuiging: Een enorm woord van dank aan de ‘hobbykoks’ – Rob Vrolijks, Maarten van Gool, Maarten Cordenier en Kees De Veth. Hun talent en toewijding verdienden veel meer dan deze bescheiden titel.

Een Moment om Nooit te Vergeten: De onthulling van de cheque was een moment om nooit te vergeten. Dankzij Marcel Verdaasdonk, de eigenaar van Koken aan de Markt, die besloot om geen kosten in rekening te brengen voor de inkoop, ging de volledige opbrengst naar Portretmakers. Dit gebaar heeft ons diep geraakt.

Impact Maken: Met deze fondsen kan Portretmakers een significant deel van de noodzakelijke apparatuur aanschaffen om ons werk voort te zetten: het maken van levensfilms voor mensen in hun laatste levensfase of met een chronisch progressieve ziekte. Deze films zijn een kostbare herinnering voor familie en dierbaren.

Einde van de Week Een aftermovie als Dank: Crowdfundingcampagne ‘Red het Portret’ is nog steeds gaande. Wilt u bijdragen, dan kan dat via de volgende link: https://www.voordekunst.nl/projecten/16765-red-het-portret-1

Dankwoord: Een hartelijke dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit onvergetelijke succes. Jullie steun betekent alles voor ons.

Waarom video bij je podcast waardevol is

Waarom video bij je podcast waardevol is

Ik hoor je al denken: “Het hele punt van een podcast is toch dat deze gefocust is op audio en makkelijk te consumeren is, bijvoorbeeld als je aan het rijden bent of in de sportschool staat?”. Daar heb je helemaal gelijk in en dat is ook zeker de kracht van dit...

Lees meer
Portretmakers is een sociale onderneming 

Portretmakers is een sociale onderneming 

Portretmakers is een sociale onderneming en maakt films voor mensen in hun laatste levensfase. Voor deze producties die vaak intensief zijn om te maken heeft Portretmakers geen winst oogmerk! Portretmakers onderscheidt zich als een sociale onderneming door haar unieke...

Lees meer