jouw podcast

EEN PODCAST AAN JE MARKETINGMIX TOEVOEGEN?

Waarom een podcast maken? Omdat een kwaliteitspodcast van ca. 25 minuten voor 95% wordt geconsumeerd?

Noem eens een ander marketinginstrument dat hierbij in de buurt komt.

Jouw podcast kan ook op locatie worden opgenomen. De achtergrondgeluiden zorgen dan juist voor een mooi element.

Imke-videoportret
Een podcast maken doen we via de volgende stappen
1. Strategie

Voordat je begint met het ontwikkelen van een podcast, is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de doelgroep, wat je wilt bereiken en welk podcastformat het geschiktst is.

We staan klaar om u te begeleiden bij het beantwoorden van deze essentiële vragen en u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

2. De opname

We ontvangen je in onze huiselijke studio. Of we bouwen onze pop-up studio op locatie op. Onze apparatuur: microfoons en camera’s zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om mensen live in te bellen in de podcast. Er hangt een groot scherm in de studio zodat er gekeken kan worden naar beelden.

3. Editing

Wanneer je jouw content serieus neemt, wil je professionele audio leveren. Wij bieden de volgende diensten aan:

    • We halen achtergrondgeluiden weg en zorgen voor een heldere geluidsweergave.
    • We zorgen ervoor dat het volume van de audiotrack gelijk is voor een consistente luisterervaring.
    • We verwijderen storende hoge en lage geluiden voor een betere geluidskwaliteit.
    • We monteren jingles en/of een outro muziekje in, indien gewenst.
    • Er is altijd een revisieronde waarin we uuhhtjes, ahhtjes en dergelijke kunnen verwijderen, op jouw verzoek.

Jouw content verdient professionele audio en wij staan klaar om je te helpen.

4. Publicatie

We gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de podcast zichtbaar wordt op alle bekende streamingdiensten, zoals: Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Wij werken samen met een hostingpartij. Wij richten een onlineomgeving in met jouw huisstijl, waar de podcasts komen te staan.

5. Promotie

Jouw podcast in de vitrine met de gordijnen dicht gaat niemand vinden. Op welke (sociale)media bevindt jouw doelgroep zich? Wat wil jij extra aandacht geven uit jouw podcast en waar wil je dit laten zien? Schrijf je een blog, maak je een transcript of laat je ons een ‘shortmovie’ maken ter promotie? Wij gaan je hierbij helpen. Wat we sowieso voor je kunnen doen is het maken van een audiogram. Al onze klanten onvangen ons E-Book. Hierin staan alle tips hoe jij jouw podcast maximaal kan promoten.

wij produceren voor

Ontmoet de vrienden van Portretmakers

Waarom

een podcast?

Het is onze missie om een plek te creëren waar échte verhalen gedeeld kunnen worden. Kwetsbaarheid mag bestaan en karakters worden gezien. Het voelt als onze taak om bijzondere verhalen vast te leggen, zodat ze blijven bestaan.

Aandacht.

Persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf, boodschap en product. Samen creëren we een authentieke en krachtige boodschap die opvalt.

Kwalitiet.

Impactvolle content gecreëerd door een team van topexperts in belichting, audio en camera’s. We streven naar uitmuntende kwaliteit.

Sociaal.

Met zorgvuldig geselecteerde portretmakers, creëren we videoportretten,  podcasts en  livestreams. Sociale competenties zijn essentieel voor ons team.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op

dennie-van-diesen-portretmakers

Dennie
van Diesen

RAKEN EN GERAAKT WORDEN, DAT IS WAAR IK VOOR LEEF!

Maakte radio, was DJ en leerde met mengpanelen en geluidsets hoe een stemgeluid hoort te klinken. Daarnaast was hij in zijn carrière als beroepsmilitair coach en trainer en leerde hij interview- en onderhandelingstechnieken.

In 2016 startte Dennie de ‘Ongekend Talent Podcast’, die destijds tot één van de meest beluisterde podcasts van Nederland behoorde. Hij reisde naar Miami om mensen van Google, Apple en andere grote bedrijven te interviewen. Gewoon DOEN in zijn motto.

Later startte Dennie de ‘Samen Sterker Podcast’ voor het Ministerie van Defensie. Al snel werd hij gevraagd door andere ministeries, hogescholen, universiteiten en grote bedrijven om te helpen bij podcastconcepten.

Met al deze competenties helpt Dennie, samen met zijn team, bedrijven om kwalitatieve podcasts neer te zetten.

wij produceren voor

luister naar opnames van onze klanten

Dennie van DIesen

Ministerie van Defensie

Om de vele adaptieve projecten van Defensie zichtbaar te maken, is er de  SamenSterker Podcast. Aan het woord komen generaals, officieren en onderofficieren van alle defensieonderdelen, burgerpersoneel en reservisten, die op allerlei verandergebieden het verschil maken.

Luister via…

Willemijn van Dommelen

PRR-Consultancy

In deze podcast neemt Willemijn je mee op reis, een reis die geen eindbestemming kent, maar waar ze je meeneemt in de hoogtes en de dieptes van het bestaan. Willemijn brengt wekelijks één podcast van 20 minuten uit. Ze neemt deze podcast ongeveer 1 x per maand achter elkaar op in de studio.

Luister via…

Reinout slee

UwVerzuimregisseur

In Werkwaarde podcast gaat Reinout Slee in gesprek met arbeidsdeskundigen en werknemers .  Zijn podcast is een middel om werkgevers en mensen met een chronisch progressieve (ziekte) te informeren en daarmee handvatten geven in relatie tot verzuim en arbeidsongeschiktheid.  

Luister via…

Het podcast wapen

een podcast over podcasts

In deze podcast gaat Siem van der Kaa voor jullie ontdekken hoe de podcastwereld in elkaar steekt. Hij interviewt podcastpresentatoren en deskundigen met een fascinatie voor het medium. Zo praat Siem onder andere met Bastiaan Meijer (presentator van de PodBast) en podcastdeskundige Mirjam Hegger. Het hoofddoel van de podcast? inspireren.

Beluister nu Het Podcastwapen op Spotify.

Foto Siem
Siem-van-der-Kaa-het podcast-wapen

podcast wapen

alles over de wereld van podcasting

In deze podcast gaat Siem van der Kaa voor jullie ontdekken hoe de podcastwereld in elkaar steekt. Hij interviewt podcastpresentatoren en deskundigen met een fascinatie voor het medium. Zo praat Siem onder andere met Bastiaan Meijer (presentator van de PodBast) en podcastdeskundige Mirjam Hegger. Het hoofddoel van de podcast? inspireren. Beluister nu Het Podcastwapen op Spotify.

Podcast Pakketen:

Neem zelf je podcast op en laat ons het afmonteren

Neem jouw podcast op in onze studio in brabant en wij monteren hem af voor je! De kosten hiervoor zijn 150 euro per podcast. Als u wilt dat wij de podcast op uw favoriete podcast kanaal publiceren zijn de kosten 125 euro per podcast.

Wil jij onze super moderne studio huren? Dan kan dat al vanaf 250 euro.