Portfolio

Per categorie

Hier vind je enkele projecten waar wij aan hebben gewerkt. Of het nu gaat om een levensfilm, omdat het leven eindigt, een bedrijfspodcast of webinar.

Bekijk ons werk per categorie.

Uiteraard zijn deze beelden met toestemming geplaatst.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer
Annemarie Beukers

Annemarie Beukers

Bij Portretmakers geloven we dat een portret veel meer is dan alleen een afscheid. Het is een eerbetoon aan het leven, een viering van kostbare momenten.

Lees meer
Vanessa Roest

Vanessa Roest

Bij Portretmakers mochten we samen werken met Vanessa Roest, projectleider van Love Live Run Breda. Portretmakers heeft de deelnemers van de Life Run geportretteerd.

Lees meer
Toninho Norden

Toninho Norden

Op 17 november 2023 presenteren we een intiem videoportret in de Schouwburg van Amstelveen, te midden van dierbaren die Tony persoonlijk heeft uitgenodigd.

Bekijk de trailer om een voorproefje te krijgen van dit ontroerende verhaal.

Lees meer
THEO VAN NEERVEN

THEO VAN NEERVEN

Theo leeft met de uitdagingen van de ziekte van Parkinson. In het videoportret vertelt hij over de angst dat zijn kinderen hem nooit meer ‘normaal’ zouden zien.

Lees meer
Wim Beukers & Moeder (Oma)

Wim Beukers & Moeder (Oma)

In deze reis door de tijd worden liefde, verlies en familiebanden vastgelegd in prachtige portretvideo’s. Een bijzondere familie deelt intieme herinneringen en levenslessen, een erfenis die voor altijd zal voortleven. Een meta-ervaring die ons verbindt met de diepste menselijke emoties en ons inspireert om onze eigen dierbare momenten vast te leggen en door te geven aan de generaties na ons.

Lees meer
Nickey de Haan

Nickey de Haan

Ontdek het inspirerende levensverhaal van Nicky, een vrouw vol passie en positiviteit, ondanks haar ziekte. Een videoportret vol verrassingen, inclusief een live optreden van haar eigen zus. Een verhaal van menselijkheid, moed en compassie dat je in je hart zult sluiten. Bij Portretmakers tillen we jouw videoportret naar een nieuw hoogtepunt met een vleugje magie en betoverende momenten. Krachtig in beeld gebracht, jij zoals je bent. Nicky is nog steeds onder ons!

Lees meer
Nomi

Nomi

Nomi van der Linden  Normaal gesproken creëren we...

Lees meer

Podcast Producties

Belusiter hier een aantal door Portretmakers geproduceerde podcasts