Annemarie Beukers

Meer dan afscheid

Bij Portretmakers geloven we dat een portret veel meer is dan alleen een afscheid. Het is een eerbetoon aan het leven, een viering van kostbare momenten en een unieke gelegenheid om diep in het verleden en de herinneringen te duiken. Het verhaal van Anne Marie Beukers is hier een prachtig voorbeeld van.

Het is nu of nooit – een uniek moment grijpen terwijl de Oma van nog scherp van geest is. Dit is precies wat Anne-Marie deed toen zij besloot om haar vader Wim een videoportret cadeau te doen. Het werd een mooie dag vol herinneringen en emoties, waarin vragen werden gesteld die nooit eerder waren gesteld. “Eigenlijk zouden we dit gesprek over 20 jaar nog een keer moeten voeren,” deelde de dochter van Wim.

Blijvende herinnering

Deze woorden raken ons diep. Het illustreert de waarde van het vastleggen van deze kostbare momenten, zodat zelfs wanneer dierbaren niet meer bij ons zijn, we ze nog steeds kunnen horen praten over hun jeugd en ervaringen. Dit portret was niet alleen een cadeau voor Wim, maar ook voor zijn toekomstige zelf, zoals zijn dochter terecht opmerkte.

Het is een blijvende herinnering aan de krachtige banden van liefde en familie, een erfstuk dat generaties lang zal worden doorgegeven. Bij Portretmakers zijn we vereerd om deel uit te maken van dergelijke bijzondere momenten in het leven van families zoals die van Oma.

We vangen niet alleen beelden, maar ook de essentie van wat het betekent om mens te zijn. Samen vieren we het leven, de liefde en de kostbare herinneringen.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

 

* Belangrijk:  Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer