Nooit te oud om te leren

Bij Portretmakers geloven we dat leren een levenslang avontuur is, en dat werd onlangs opnieuw bevestigd toen we Christel mochten verwelkomen voor haar allereerste podcastopname. Christel bewees dat ze nooit te oud is om te leren, en ze stapte met enthousiasme in de wereld van podcasting.

De ervaring die Christel had met Portretmakers was niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon plezierig. We streven ernaar om onze klanten een omgeving te bieden waarin ze zich op hun gemak voelen en waarin ze kunnen gedijen, en dat is precies wat Christel en Reinout hebben ervaren tijdens hun bezoek aan ons studio.

Professionele voicemail

Naast het maken van hun podcast hebben Christel en Reinout ook gebruik gemaakt van onze apparatuur om een professionele voicemail op te nemen. Dit resulteerde in een voicemailbericht dat vertrouwen en professionaliteit uitstraalt naar hun klanten.

Bij Portretmakers staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om onze klanten te verzekeren dat ze bij ons in goede handen zijn en dat ze in een ontspannen sfeer hun podcast kunnen opnemen. Daarnaast delen we graag tips en trucs om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste uit hun podcastervaring halen en deze kennis kunnen meenemen naar de toekomst.

We kijken er altijd naar uit om samen te werken met gepassioneerde mensen zoals Christel en Reinout en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun podcastdromen.

Breng je boodschap tot leven in een professionele podcast. Wij regelen alles, van concept tot promotie. Meer informatie.

 

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer