Joyce

Het Initiatief

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Herinneringen koesteren

Deze film is veel meer dan een verzameling beelden; het is een liefdevolle reis door het leven van Christa. Het proces van het samenstellen van de film bracht niet alleen oude herinneringen terug, maar stimuleerde ook nieuwe gesprekken over haar leven. Familie en vrienden deelden verhalen, lachten om gedeelde momenten en soms vloeiden er tranen om het gemis.

Het meest bijzonder was misschien wel de invloed van de film op Christa’s dochter. Voor haar is de film een kostbare verbinding met de moeder die ze te vroeg verloor. Door de Levensfilm kan ze haar moeder zien, horen en voelen, en zo een band opbouwen die anders misschien verloren zou zijn gegaan.

Een blijvend Geschenk

Voor Joyce en de rest van de familie is de film een baken van licht in moeilijke tijden. Het heeft hen geholpen om samen te rouwen, te herinneren en te vieren wat Christa voor hen betekende. Het proces van het maken van de film was therapeutisch en verbindend, en gaf hen een tastbare herinnering om voor altijd te koesteren.

Deze Levensfilm van Portretmakers bewijst dat herinneringen levend gehouden kunnen worden op een manier die zowel respectvol als liefdevol is. Het is niet alleen een eerbetoon aan Christa’s leven, maar ook een geschenk aan iedereen die haar kende.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

 

* Belangrijk:  Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer