Rowanda Blijenberg

Podcasting met Portretmakers

Bij Portretmakers streven we er altijd naar om samen te werken met inspirerende individuen en projecten, en onze samenwerking met Rowanda Blijenberg is daar geen uitzondering op.

Rowanda, als expert op het gebied van talentontwikkeling, creëert haar podcasts via ons platform, en we zijn trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan haar succesvolle project.

Voordelen van een podcast

Onze samenwerking met Rowanda resulteerde niet alleen in een aanzienlijke toename van luisteraars, maar ook in waardevol contact en positieve feedback. Dit enthousiasme motiveerde om verder te gaan en een tweede podcast te produceren, waarbij we ook video-opnamen hebben gemaakt.

De productiekwaliteit van deze video’s was van topniveau, en Rowanda kon ze gebruiken om haar boodschap op social media te verspreiden, wat haar bereik aanzienlijk vergrootte.

De kracht van samenwerking

Het is altijd een genoegen om met Rowanda samen te werken. Haar positieve energie en toewijding aan talentontwikkeling zijn inspirerend. In onze samenwerking, waarbij we de technische aspecten van podcasting verzorgen, zorgen we ervoor dat haar boodschap helder en krachtig wordt overgebracht.

Bij Portretmakers zijn we trots op onze rol als facilitator in het succes van Rowanda. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en meer inspirerende verhalen te helpen vertellen via de kracht van podcasting.

Disclaimer: Podcast Studio Brabant heeft een naamsverandering ondergaan en opereert nu onder de naam Portretmakers.

Breng je boodschap tot leven in een professionele podcast. Wij regelen alles, van concept tot promotie. Meer informatie.

 

 

 

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer