Ik stap nooit af maar val weleens om.

Theo van Neerven vraagt zich af, “Stel je eens voor dat ik dit niet zou doen.” Theo leeft met de uitdagingen van de ziekte van Parkinson, die hem op 50-jarige leeftijd onverwachts trof. De emotie is duidelijk zichtbaar wanneer hij denkt aan het feit dat zijn kleinkinderen hem misschien nooit op een ‘normale’ manier zullen zien.

Overname van het bedrijf

Theo is de oprichter van UwVerzuimregisseur. Na zijn diagnose nam Theo afscheid van zijn bedrijf en besloot hij zijn expertise in te zetten om mensen met chronisch progressieve ziekten te ondersteunen in het Poortwachterproces.

Tijdens de Werkwaarde Podcast van Reinout Slee, eigenaar van het bureau Werkwaarde, ontstond er een sterke band tussen Theo en Reinout. Vanwege de voortschrijdende aard van Theo’s ziekte vroeg hij Reinout om zijn bedrijf over te nemen.

Een videoportret als geschenk

Reinout is een van de vroege klanten van Portretmakers en vanwege zijn positieve ervaring met het bedrijf besloot hij Theo een videoportret cadeau te doen. Dit portret dient als een uiting van dankbaarheid voor de overdracht van Theo’s bedrijf.

Een prachtig resultaat en een hereniging

Het videoportret is opgenomen in Theo’s achtertuin en belicht zijn rijke leven, dat grotendeels in het teken stond van het helpen van anderen. Ongeveer een jaar later belde Theo ons met goed nieuws: het videoportret heeft geleid tot een hereniging met een zijn broer!

Door het bereik van de video kwam Theo weer in contact met zijn broer. Door het videoportret realiseerde Theo dat hij de mensen die dicht bij hem staan in het leven meer moet waarderen. Daarnaast geeft het hem een overzicht van hoe andere mensen naar hem kijken. Een prachtig resultaat van het videoportret.

 

 

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer