Toninho Norden

Dé Trailer

Op 17 november 2023 presenteren we een intiem videoportret in de Schouwburg van Amstelveen, te midden van dierbaren die Tony persoonlijk heeft uitgenodigd.

Bekijk de trailer om een voorproefje te krijgen van dit ontroerende verhaal.

Toninho Norden, beter bekend als Tony, overleefde in 2008 ternauwernood een IED-aanslag gepleegd door de Taliban, waarbij hij beide benen verloor. Bij die tragische gebeurtenis kwamen luitenant Dennis van Uhm en Mark Schouwink om het leven.

Ondanks deze immense tegenslag heeft Tony niet opgegeven. Hij bouwde een indrukwekkende paralympische sportcarrière op, bleef dienstdoen als militair en stichtte een liefdevol gezin met een vrouw en twee zoons, Che & Ace. Een jaar geleden trof het noodlot hem opnieuw toen hij de diagnose ALS kreeg. Wij van Portretmakers hebben de eervolle en uitdagende taak gekregen om Tony’s inspirerende levensverhaal vast te leggen in een videoportret.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

 

* Belangrijk:  Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer