Vanessa Roest

Love life run

Bij Portretmakers hadden we het genoegen om samen te werken met Vanessa Roest, een oncologie- en ademtherapeut en de projectleider van Love Live Run Breda. Als portretmakers hebben we deelnemers van de Life Run geportretteerd. Het was mooi om te zien hoe we erin slaagden de enigszins nerveuze deelnemers op hun gemak te stellen.

Dankzij de inspanningen van ons team hebben we het project dat we voor Vanessa en de Love Live Run-deelnemers opgezet hebben, in korte tijd gerealiseerd. De Love Live Run is een project waarbij wij als Portretmakers graag ons steentje bijdragen; dit sluit ook nauw aan bij onze kernwaarden.

Bijzondere boodschap

Nick Schagen nam ook deel aan de Love Life Run. Destijds was Nick 24 jaar oud en had hij net teelbalkanker en uitgezaaide lymfeklierkanker overwonnen. In zijn inspirerende portret roept hij jonge mannen op om hun ballen te checken. Een bijzondere boodschap van iemand met een bijzonder verhaal. Dat is ook de essentie van Portretmakers.

Portretmakers heeft uit goodwill voor het project een aantal portretten kosteloos aangeboden, om mensen zoals Nick de mogelijkheid te geven hun verhaal te kunnen vertellen. We streven ernaar om elk verhaal dat we vastleggen te transformeren in een blijvende en inspirerende herinnering.

De samenwerking met de LoveLife Run bevestigt onze missie om betekenisvolle verhalen te vertellen die zowel de geportretteerde als de kijker raken.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

 

* Belangrijk:  Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer