Videoportret voor Renske

Laatste herinneringen voor dierbaren

Voorgesprekken met dierbaren

We hebben uitgebreide voorgesprekken gevoerd met Renske’s moeder, vader, man, oppas van vroeger, 14-jarige neefje en natuurlijk haar zus en andere naasten. Tijdens deze gesprekken hebben we waardevolle anekdotes, foto’s en mooie muziek verzameld om het videoportret persoonlijk en betekenisvol te maken.

Voorverkenning voor het perfecte plaatje

Voorafgaand aan de opnames zijn we naar Renske’s huis gegaan om een technisch plan te maken. We wilden ervoor zorgen dat de beelden zo mooi mogelijk werden, daarom hebben we het huis in kaart gebracht voor “het perfecte plaatje”.

De opname – Een emotionele achtbaan

Ondanks Renske’s verslechterde gezondheid hebben we een studio in haar huiskamer gebouwd om het videoportret op te nemen. Het was een emotionele achtbaan voor Renske, maar met haar wilskracht kwam ze thuis en de opnames konden beginnen. Onze Portretmaker Joost en cameraman Davey Wagemakers hebben met zorg en professionaliteit het videoportret vastgelegd.

De montage – Een race tegen de klok

Onze getalenteerde cameraman Davey is direct aan de slag gegaan met het monteren van het videoportret. In slechts vier dagen, zonder te stoppen, hebben we het videoportret afgerond en geleverd bij Renske’s zus Imke.

Samen kijken met familie en vrienden

Afgelopen weekend heeft Renske het videoportret samen met haar familie en vrienden kunnen bekijken. Het was een ontroerend moment, omringd door haar dierbaren.

Laatste herinneringen voor dierbaren

Bij Portretmakers zijn we dankbaar dat we Renske’s leven, herinneringen en wijsheid hebben kunnen vastleggen. We begrijpen hoe belangrijk het is om dierbare momenten te bewaren. Als u op zoek bent naar een videoportret om uw eigen verhaal of dat van een geliefde vast te leggen, staan wij klaar om u te helpen.

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze videoportretten en hoe we u kunnen ondersteunen bij het vastleggen van waardevolle herinneringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer