Plezierig proces

Yorick Saeijs, eigenaar van “Werk en Scheiding,” heeft zich toegewijd aan het voorkomen van onnodig verzuim als gevolg van echtscheidingen door middel van zijn verzuimpreventiebureau op dit gebied.

Yorick erkent het cruciale belang van podcasting als een krachtig communicatiemiddel om in contact te treden met zijn doelgroep. Vanaf de voorbereidende stappen tot de uiteindelijke uitvoering op de opnamedag verliep het podcastproductieproces uitermate plezierig en gestroomlijnd.

De hoogste kwaliteit

Bij Portretmakers stellen we de hoogste normen voor kwaliteit in ons streven naar een vlekkeloos verloop van het podcastproductieproces. Ons doel is om onze klanten een positieve en stressvrije ervaring te bieden tijdens het creëren van hun podcast.

Onze sfeervolle opnamestudio is ontworpen om iedereen zich meteen thuis te laten voelen en zich volledig op hun gemak te laten voelen. We streven ernaar een omgeving te bieden waarin creativiteit kan gedijen en waar onze klanten vol vertrouwen hun verhalen kunnen delen.

Diepte aan communicatie toevoegen

Daarnaast waarderen klanten de interactiviteit die live webinars bieden, omdat dit klanten een extra kans geeft om op een andere manier met hun cliënten te communiceren. Dit element voegt diepte toe aan de communicatie en creëert een waardevolle dialoog met het publiek.

 

 

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer