Yvon van der Linden

Onuitwisbare indruk

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Het verlies van Nomi heeft een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Door samen met Yvon en haar gezin aan dit portret te werken, voelden we ons vereerd dat we konden bijdragen aan het creëren van een blijvende herinnering aan Nomi. Ons doel was niet alleen om Nomi’s beeltenis vast te leggen, maar ook om een deel van haar geest, haar moed en haar onvergetelijke glimlach te bewaren.

Onbreekbare band

Dit project was voor ons meer dan alleen een opdracht. We probeerden ervoor te zorgen dat Nomi toch op een bepaalde manier altijd bij haar familie zou blijven. Dit portret staat symbool voor de onbreekbare band tussen ouders en kind.

De ervaring van het werken met Yvon en haar familie heeft een hechte band gesmeed. Het is een band van medeleven, begrip en gedeelde menselijkheid. We zijn trots en dankbaar dat we in staat waren om bij te dragen aan deze kostbare herinnering, en we zullen altijd koesteren wat we samen met Yvon en haar familie hebben gecreëerd.

 Bij Portretmakers gaat het niet alleen om het vastleggen van beelden; het gaat om het vastleggen van verhalen, emoties en onuitwisbare herinneringen. Het verhaal van Nomi zal altijd een speciale plaats in ons hart hebben.

 

Vereeuwig jouw unieke verhaal samen met je dierbaren in een ontroerend videoportret. Ontdek meer.

 

* Belangrijk:  Het videoportret is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik binnen de familiekringen.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer