Nickey-geportretteerde-videoportret

Videoportret Nickey: afgeleverd in herinneringenbox

Je weet dat het leven eindigt. Portretmakers maakt belevenissen. Voor het videoportret van Nickey speelde haar zus Mylene een prachtig liedje op gitaar.

Na weer een intensief traject van voorgesprekken, opnames en montages zijn wij bij Portretmakers trots dat we, speciaal voor Nickey, haar videoportret mogen afleveren in een mooie herrineringenbox.

Samen met Nickey deden we een uitgebreide terugblik op haar leven. We praatte over haar warme, gezellige jeugd, hoe trots ze nu al is op haar jonge kinderen en waarom ze ooit gevallen is voor Joost, haar rots in de branding.

De voorgesprekken met de familie van Nickey maakte van dit project een echte beleving. Voor zowel de familie als voor Nickey. Er werd gelachen, gehuild, dingen worden opgehelderd, maar bovenal: alles is gezegd.

Dit mooie verhaal van Nickey kunnen we niet afdoen met een WeTransferbestand of USB-stick. Daarom maken we speciale herinneringenboxen. Hierin kunnen familie en vrienden herinneringen van Nickey in stoppen. Ook zit er een tablet in met video van de hoogtepunten uit het videoportret.