Gastenboek webinar

Fijn dat je gebruik hebt gemaakt van Portretmakers. Jouw feedback is belangrijk voor ons.

Wij willen je vragen om twee acties.

A) Het invullen van ons gastenboek aan de hand van de vragen hieronder.

B) Een Google review achterlaten. Let op: Hier kom je pas terecht nadat je op VERZENDEN op de onderstaande pagina hebt geklikt. Dit duurt een paar seconden.

Zou en wil je ons introduceren bij bedrijven waar een webinar iets toevoegt aan hun marketingmix?

Aan de hand van de door jouw ingevulde informatie maken wij wellicht een leuke post voor social media. Mogen wij jou hierin benoemen?

Volg ons op social media en help ons netwerk uit te breiden.

Ervaringen

Het Amphia Spreekuur

Portretmakers wordt gekenmerkt door hun persoonlijke benadering. Je voelt je thuis en op je gemak in de studio. Daarnaast is de studio huiselijk en je voelt je er direct op je gemak. Vervolgens is de kwaliteit en zorgvuldigheid waarmee de opnames worden afgeleverd uitmuntend.

Moritz Boegel

Geestelijk verzorger en Vertrouwenspersoon , Amphia ziekenhuis

Pink Rebel Podcast

Laagdrempeligheid, kwaliteit en ontzorging van A tot Z. Dat kun je verwachten bij Portretmakers.

Er wordt niet zomaar een podcast geproduceerd. Ongevraagd wordt er meegedacht over de marketing die nodig is om de podcast tot een succes te maken. Daarnaast denkt Dennie van Diesen (de eigenaar) altijd mee over het concept, scherpt aan en zal adviseren waar nodig.

Willemijn van Dommelen

Stress management - Employee Retention policy - Strategic HR Consultant, PRR-Consultancy

Werkwaarde Podcast

Vanaf het eerste uur neem ik mijn Werkwaarde Podcast op bij Portetmakers. Persoonlijkheid, kwaliteit en no-nonsense, dat is wat je kunt verwachten bij deze club. In het begin toen ik startte was ik wat onzeker over het starten van een podcast. Ik ben toen gecoacht om een krachtige host te kunnen zijn. Zowel verbaal als non-verbaal heb ik tips gehad en durf ik na ruim 2 jaar podcasts maken volmondig te zeggen dat ik stevig in het zadel zit als interviewer. Aan iedereen van Portermakers, hartelijke dank.

Reinout Slee

Specialist werk en uitkering voor chronisch-progressief zieke werknemers, UwVerzuimregisseur