Testimonials

Lieve woorden van onze gasten

Lees hier diverse mooie woorden van onze inspirerende gasten.

★★★★★

Portretmakers hebben een videoportret gemaakt over Sam die ongeneeslijk ziek was. Tijdens dit videoportret zijn er mooie fijne dingen besproken die ik altijd met een lach en een traan kan terug kijken. Ik vergeet Sam nooit, ik zal zijn stem en lach altijd blijven zien en horen maar het videoportret is een hele fijne manier om dit 100% voor altijd te blijven onthouden en terug te kunnen kijken op de mooie tijd met Sam. Ik ben Dennie en zijn collega’s dan ook ontzettend dankbaar dat dit bestaat en raad het iedereen aan zoiets te laten maken bij Portretmakers die een dierbare verliest, hoe ontzettend pijnlijk dit ook is. Sam is er niet meer maar mede door het videoportret zal ik Sam zijn mooie lach en ontzettend fijne en warme aanwezigheid voor altijd bijven onthouden en kunnen zien.

Tim Husson

★★★★★

Het concept van portretmakers is heel mooi bedacht. Over alles wordt tot in de puntjes nagedacht en goed verzorgd. Ze leven met ieder portret mee en dat maakt het super persoonlijk en puur. Ondanks de professionele sfeer is het ook heel persoonlijk en kan je echt jezelf zijn. Zeker een aanrader!

Maud Verschuren

★★★★★

Ervaar het zelf. En luister mijn podcast en oordeel daar zelf over. Het was mijn eerste podcast die ik maakte en voelde mij meteen op mijn gemak bij Dennie. Wat een fijne energie heeft hij om zich heen. Voordat ik het wist waren we een uur verder en had ik verteld wat ik wilde vertellen op een natuurlijke manier. Ik durfde mij kwetsbaar op te stellen. Ook de verrassende vragen, diepgang en de persoonlijke aandacht zorgden voor een niet standaard verhaal. Waardoor de luisteraar geboeid bleef en dat was mijn doel, mensen inspireren. Ik kan het iedereen aanraden om te doen.

Maaike Bennink

Videoa

★★★★★

Ik heb het bekijken van dit zelfportret als erg waardevol ervaren. Dit heeft mij weer extra geholpen met de verwerking van het verlies. Dit is een bijzonder mooie manier om iemand te herdenken en te blijven herinneren.

Roel Gullikers

★★★★★

Twee zeer gepassioneerde professionals die een memorabel resultaat wegzetten. Ik ken Dennie als een oprecht, doortastend persoon die met respect en veel compassie de ander in zijn kracht zet.
Ze zeggen weleens ‘a picture says more than a thousand words’. Ik zou zeggen: ‘Potretmakers make you leave behind more than a thousand words’. Portretmakers laat meer dan een verhaal achter, ze laten een herinnering achter. Welke context je video ook heeft, het is een herinnering voor het leven. Met een prettige studio, alle benodigde technische middelen/kennis en gepassioneerde mensen zijn zij in staat een op maat gemaakt verhaal voor jou neer te zetten.

Annika van der Velde

★★★★★

Portretmakers heeft een erg mooi zelfportret gemaakt. Waar ik vooraf verwachtte dat het een zwaar interview zou zijn vond ik dat de interviewer, Dennie, er een heel mooi luchtig gesprek van wist te maken, waar er zelfs gelachen kon worden. Ik heb dit als erg fijn ervaren en waar, gezien de de omstandigheden, een mooie herinnering is gemaakt.

Rogier Speelman

Review us

Laat een mooie review achter op Google

Wij zijn dankbaar voor uw lieve woorden op Google!