Portfolio

Podcasts & Webinars

Luister naar een aantal ontzettend toffe in onze studio geproduceerde podcasten en verzorgde webinars.

Dennie van DIesen

Ministerie van Defensie

Om de vele adaptieve projecten van Defensie zichtbaar te maken, is er de  SamenSterker Podcast. Aan het woord komen generaals, officieren en onderofficieren van alle defensieonderdelen, burgerpersoneel en reservisten, die op allerlei verandergebieden het verschil maken.

Luister via…

Willemijn van Dommelen

PRR-Consultancy

In deze podcast neemt Willemijn je mee op reis, een reis die geen eindbestemming kent, maar waar ze je meeneemt in de hoogtes en de dieptes van het bestaan. Willemijn brengt wekelijks één podcast van 20 minuten uit. Ze neemt deze podcast ongeveer 1 x per maand achter elkaar op in de studio.

Luister via…

Reinout slee

UwVerzuimregisseur

In Werkwaarde podcast gaat Reinout Slee in gesprek met arbeidsdeskundigen en werknemers .  Zijn podcast is een middel om werkgevers en mensen met een chronisch progressieve (ziekte) te informeren en daarmee handvatten geven in relatie tot verzuim en arbeidsongeschiktheid.  

Luister via…

marcel de visser

Sports & Vitality Podcast

Een podcast over sport, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap. We nemen zelf onderwerpen onder de loep, kijken vooruit naar de toekomst en geven succesvolle innovaties, producten en diensten het podium.

Luister via…

Podcast host:

Dennie van Diesen

In 2016 startte Dennie van Diesen (Eigenaar van Podcast Studio Brabant) de Ongekend Talent Podcast. De reeks is nog steeds te vinden op alle bekende podcast kanalen.

Luister via…

Podcast host:

Wendy Kwaks

Wendy van het Transitieteam binnen het Ministerie van Defensie, gaat in gesprek met CEO’s uit het bedrijfsleven. Ze bevraagt hen over hun transformatiekracht zodat Defensie hier van kan leren.

Luister via…