La Liga / Sportsvitality

Een mooie Samenwerking

Afgelopen zomer had Portretmakers de eer om samen te werken met SportsVitalityHub voor een evenement in het NAC-stadion, georganiseerd door de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Deze ervaring was een perfecte gelegenheid om onze expertise in het vertellen van verhalen door beeld te laten zien.

Bij Portretmakers geloven we sterk in het belang van het vertellen van verhalen. We streven ernaar om elk project, of het nu een levensfilm, podcast of webinars, een authentiek verhaal te laten vertellen.

Comfortabele Omgeving

Door onze focus op kwaliteit en onze sociale vaardigheden waren we in staat om een omgeving te creëren waarin de deelnemers zich op hun gemak voelden. Dit stelde ons in staat om verhalen vast te leggen, die de essentie van het evenement en de energie van de dag weerspiegelden.

We geloven dat het maken van betekenisvolle verhalen teamwork vereist. Door de krachten te bundelen met SportsVitaliy en La Liga, konden we een ervaring creëren die zowel voor de bezoekers als voor de organisatoren memorabel was.

Ambacht van Storytelling

Bij Portretmakers zijn we trots op onze benadering van storytelling. We weten dat content maken iets is wat velen kunnen, maar het ambacht van een verhaal vertellen is wat ons onderscheidt. Dit evenement was een prachtig voorbeeld van hoe onze passie voor storytelling en samenwerking leidt tot het vastleggen van momenten die niet alleen gezien, maar ook gevoeld worden.

Joyce

Joyce

Toen Christa, een geliefde moeder, zus en vriendin, overleed, stond haar familie voor de uitdaging om haar herinnering levend te houden. Haar naasten namen het initiatief om een Levensfilm te laten maken door Portretmakers, een beslissing die een blijvende impact zou hebben op iedereen die Christa liefhad.

Lees meer
Yvon van der Linden

Yvon van der Linden

Yvon, de liefdevolle moeder van Nomi en Elin, kwam bij ons terecht door haar peetoom, die tevens een goede kennis van ons is. Als gebaar hebben we besloten om een portret van Nomi als een cadeau aan te bieden. Dit portret werd gemaakt in een tijd dat Nomi, een prachtig en dapper meisje, nog bij ons was, ondanks haar strijd tegen Neuroblastoom kinderkanker.

Lees meer